Tein mitä vaan, olen aina epäilty!

Olen ollut saman miehen kanssa parisuhteessa kohta jo neljä vuotta, pientä puolen vuoden paussia lukuunottamatta. Minua on kuitenkin nyt alkanut ahdistamaan meidän suhteessa aivan suunnattomasti mustasukkaisuus, se on ollut aina läsnä suhteessamme mutta se sai aivan uudet mittasuhteet kun astuin julkisuuteen viime vuonna ja ihmiset alkoivat kiinnostua minusta yhä enemmän. Saan hyvin paljon viestejä sosiaalisissa medioissa ja mieheni tietää myös sen. Usein en kuitenkaan edes vastaa näihin viesteihin mitään, joskus vastaan jotakin pientä ja kiittelen viestistä. Joka kerta kun puhelimeni piippaa kun olen kotona, miehen ensimmäinen kommentti on ”kuka siellä taas laittaa viestiä” ”näytä”

Miehelläni on myös oikein harrastus joka liittyy tähään mustasukkaisuuteen. Hän tarkistaa aina jossakin päivässä tietokoneen modeeemista internet liikenteeni historian ja sitten alkaakin taas kysely. ”Miksi sinä menet aina heti aamusta tänne sivulle” ”Miksi sinä oot tykänny tuon kuvasta” Hän näkee noista samoista tiedoista jotenkin myös kaiken mitä teen omalla kännykälläni internetissä ja ne on myös tarkistuksen alla, minulla ei ole minkäänlaista yksityisyyttä, olen kuin kiinni  hihnassa.

Hän raivostuu myös jos näkee minun katsovan aamulla puhelintani sängyssä, kun hän on vielä unessa. Hän herää ja murjaisee vihaisesti. ”Heti aamustako siellä facebookissa pitää olla, kuka siellä nyt on?”

Minusta tuntuu että olen kokoaikaa epäiltynä pettämisestä, vaikka en ole oikeasti tehnyt yhtään mitään. Olen usein kertonut myös miehelleni tästä ahdistuksesta ja sanonut että sinä epäilet ja rankaiset minua aina vaikka en ole tehnyt mitään, joten sehän on ihan sama vaikka tekisinkin jotakin koska olen kuitenkin aina epäilty ja riitojen ja mökötyksen kohde.

On siis ihan sama olenko uskollinen kumppani vai menenkö nussimaan kunnolla jotakin miestä, mökötys on aina sama. Minusta se tuntuu aika hullulta.

Onko muilla kokemuksia mustasukkaisista puolisoista?

Mitä tälläisessä tilanteessa pitäisi tehdä jotta tilanne helpottuisi?

Tein mitä vaan, olen aina epäilty!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *